Το Patras Nail Bar είναι ένας χώρος χαλάρωσης, ομορφιάς και ευεξίας που μπορείτε να απολαύσετε εξειδικευμένες υπηρεσίες από τεχνήτριες υψηλού επιπέδου.

Εξειδικευόμαστε στην περιποίηση άκρων και στην περιποίηση προσώπου και ο χώρος μας τηρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής.

Στο Patras Nail Bar μπορείτε να απευθυνθείτε για να αναλάβουμε την ολοκληρωμένη περιποίηση σας σε εκδηλώσεις όπως γάμους και βαφτίσεις.

Εκτός από την παροχή υπηρεσιών το Patras Nail Bar είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο ΚΕ.ΔΙ.ΒΙΜ 1 στο οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε κύκλους σπουδών που συνοδεύονται από αντίστοιχη πιστοποίηση.

Υπεύθυνη λειτουργίας του Patras Nail Bar είναι η Έλενα Παπαθανασοπούλου,  πτυχιούχος αισθητικής εξειδικευμένη στον τομέα της αισθητικής άκρων. Έχει παρακολουθήσει advanced σεμινάρια και έχει συμμετάσχει σε πολλά workshops με παγκοσμίου φήμης εκπαιδεύτριες πάνω σε εξειδικευμένες τεχνικές χτισίματος με gel και nail design. Είναι επαγγελματίας της αισθητικής ομορφιάς από το 2005 και καθηγήτρια αισθητικής άκρων στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ,  EUROTEAM, ΩΜΕΓΑ και ΑΚΜΗ Δ. Ελλάδας.